Golf

Att golfa i Paris är sannerligen en upplevelse och det finns en mängd fina golfbanor i Paris. Söker man dock mer utmaning i sitt golfande bör man istället ta sig en bit utanför Paris till Joyenval Marly.

Les Bordes

är ett måste för den entusiastiske golfspelaren och är enligt många den absolut bästa och främsta golfbanan i hela Frankrike. Man måste på denna golfbana ändra sin strategi inför varje nytt hål då variationen är tämligen stor längs med de 18 hålen.

Limére

Golfbanan finns i Parisdistriktet och är belägen utanför staden Orléans, söder om Paris. Det tar en liten stund att ta sig dit men de flesta går i god för att det onekligen är värt tiden. Limére är en väldigt populär bana där man får använda sig av alla typer av slag för att ta sig förbi de samtliga 18 hålen.

National L’albatros

där man spelar snyggt och stabilt. Är man för djärv kan man lyckas förstöra ett hål och även om banan är något knepigare får man utan tvekan ett bevis på sin kunnighet inom golfsporten om man lyckas ta sig igenom banan.

Paris International

är en skogsbana designad av den legendariske banarkitekten Jack Nicklaus. Banan ligger oerhört centralt, alldeles vid Charles de Gaulle-flygplatsen norr om Paris. För alla amatörgolfare bör man dock vända sig till

Saint-Germain

Är en perfekt golfbana för dig som är amatör då denna bana saknar både kullar och vattenhinder trots denna bana är en skogsbana.

Joyenval Marly

är en golfbana med stora utbredda bunkrar.